miércoles, 14 de marzo de 2018

Sortida a Diagonal MarAvui hem anat al centre comercial Diagonal Mar, juntament amb les classes Vermella i Turquesa. Hem anat en autobús i en el trambesòs. Això d'anar en tramvia ens ha agradat força, no sol ser un mitjà de transport freqüent en les nostres sortides...
Un cop arribat al centre comercial ens hem separat, i nosaltres hem anat a buscar, trobar i "investigar" algunes botigues que ens cridàvem l'atenció... N'hi ha tantes... I hem trobat moltes de les que ens demanaven els profes! Hem trobat sabateries, joieries, botigues de roba, de maletes, de joguines, d'animals, un supermercat, els restaurants... Hem entrat a fer un volt per dintre d'una botiga de roba, mirant les coses que hi havia, i algú ha fet una compra i tot (l'hem ajudat a escollir i a pagar). També hem vist moltes joguines xules passejant dins la botiga de joguines. Un altra que ens ha agradat molt ha estat la botiga dels animals (hem vist peixos, ocells, cadellets, conills, hàmsters, cobais... i també com banyaven i feien la perruqueria a uns gossets...). Ens ho hem passat molt bé trobant i passejant per les botigues... però quan hem arribat a la zona dels restaurants, hem pensat que ja era hora de fer una parada per dinar. Hem trobat el McDonalds, i hem fet una bona comanda d'hamburgueses, nuggets, patates, i begudes. Estava tot boníssim!!
Per acabar el dia, hem anat al parc del costat, a tirar-nos pels tobogans gegants tan divertits que hi ha!! Com hem rigut!! 
Ha estat un dia molt complet!!No hay comentarios:

Publicar un comentario