miércoles, 16 de mayo de 2018

Jornades esportives "Esport Sense Barreres"


Com cada any per aquestes dates, avui s'ha celebrat la jornada "Esport Sense Barreres", organitzada pel CEEB, al poliesportiu de la Mar Bella. Com sempre, hem anat moltes classes de l'escola, ja que és una activitat molt divertida i engrescadora, en la que tots gaudim molt. S'organitzen molts esports adaptats i jocs, tant en les pistes externes com a dins del pabelló, i ens ajuntem moltes escoles de Barcelona per gaudir i jugar plegats. Hem jugat amb el paraigudes, al mazaball, al tennis amb unes raquetes que semblaven panderos, a llençaments... A dins del pabelló alguns han tingut temps d'enfilar-se pel circuit d'inflables, per acabar tots plegats amb una sessió de zumba. Ha estat molt, molt divertit!!
Després hem sortit a dinar fora, i hem acabat fent jocs a la gespa amb els companys de l'escola. Hem acabat el dia "rebentats", però ha valgut la pena!!
1 comentario:

  1. Mis niños que guapos que estais!! os echo mucho de menos y a vosotros tambien profes! jaja espero que nos veamos muy pronto un besito enorme

    PAULA!

    ResponderEliminar