domingo, 24 de enero de 2021

Setmana de la Pau

Aquesta setmana ha començat la Setmana de la Pau d'aquest curs. Com que les circumstàncies són les que són, la celebració d'aquesta setmana també serà diferent. Continuarem fent parelles de classes amigues, com cada curs, però ens relacionarem per altres vies... 

Dilluns vam rebre un vídeo de la Senyora Contenta, on ens explicava què farem i com ho farem. Ah, i també s'ha fet un sorteig com el de Nadal per emparellar classes!!

Aquí us deixem un vídeo abreviat de la Senyora Contenta i el resultat del sorteig... 


Doncs, si, la nostra classe amiga es la classe BLAU MARÍ!! Estem molt contents!!La setmana de la Pau d'enguany durarà dues setmanes. La classe Blau Marí ja ens ha enviat la capsa amb la senyora Contenta... Dintre hi havia un missatge de presentació amb fotos de tots els nens i nenes, i unes bossetes de xuxes i "gusanitos" per a tots nosaltres. Moltes gràcies!! Vam examinar la capsa d'un en un, i ens va agradar molt... Després vam fer una pluja d'dees entre tots (parlant o amb tablet), per decidir que els hi donarem nosaltres de tornada la propera setmana... Van sortir unes idees interesants!! A veure que decidim finalment! Ja us explicarem!! 


Tenim moltes ganes de conèixer més a l'Alan, l'Alexander, en Gabriel, la Iris, la Nahia, en Nahuel, en Noah, i la Paloma!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario