domingo, 25 de abril de 2021

Setmana de Sant Jordi!!

 Aquesta setmana ha estat molt intensa, doncs l'hem dedicada a la festa de Sant Jordi, tan celebrada sempre a l'escola. Com que aquest curs no hem pogut posar les paradetes de roses i manualitats, hem fet altres activitats igual de divertides, i educatives... Ens ho hem passat genial!!

Teníem vàries propostes: 

- d'una banda, cada classe havía de fer una página gegant amb una escena de la llegenda de Sant Jordi, i a poder ser amb elements sensorials per poder tocar.

- en segon lloc, cada alumne havia de fer una rosa per penjar al roser de l'entrada.

- ens van proposar també fer un regal a la nostra classe amiga.

Hem estat preparant aquestes activitats, i estem ben contents i orgullosos del resultat!!


ROSES PEL ROSER

Hem elaborat unes vistoses roses ben vermelles per posar al roser. Ha quedat molt bonic amb les roses de tots els alumnes de l'escola!!


REGALS AMB LA CLASSE AMIGA
Per a la nostra classe amiga, els petits de la Blau Marí, els hi hem fet unes titelles del drac que ens han quedat molt xules!! Ells, per la seva banda, ens han fet uns dracs molt bonics amb l'emprenta de la seva mà, i també ens han regalat unes magdalenes!! El divendres al matí vam baixar al seu replà a fer l'intercanvi de regals...  Qué diver!!

CONTE DE SANT JORDI
Divendres vam poder gaudir també de totes les escenes del conte elaborades per les diferents classes, i vam estar molt atents durant l'explicació de la llegenda, que tant ens agrada a tots... Vam poder també tocar les textures i examinar aquestes "obres d'art"

Per cert, la nostra escena era: "van portar, doncs, la princesa davant del drac"

I ens ha quedat així! Us agrada?


Abans d'entrar, vam esperar el nostre torn  al banc del roser

I per acabar d'arrodonir la diada, a la tarda ens van visitar els reis, la princesa i Sant Jordi, per portar-nos un berenar ben bó!! 
També us deixem una mostra del punt de llibre que hem fet per casa. Esperem que us hagi agradat i que hagueu passat una bona diada!!No hay comentarios:

Publicar un comentario