jueves, 3 de febrero de 2022

Setmana de la Pau II

 Com ja us vam explicar, la setmana passada va estar dedicada a celebrar la Pau entre les diferents classes amigues, per tal d'arribar al Cim de la Pau, tal com es va demanar la Senyora Contenta...

Nosaltres vam fer diferents activitats amb els nostres amics de la classe Grana...


Primer ens vam enviar uns missatges per presentar-nos i ensenyar qui hi ha a cada grup. I dimecres, a la classe de música vam fer una videotrucada per saludar-nos i conèixer-nos... Va ser molt divertit!


Dijous, la classe Grana ens va enviar uns regalets amb la motxilla que hem fet servir per enviar-nos els missatges. Ens van regalar unes bosses de llaminadures ben bones... Nosaltres de tornada els hi vam enviar uns collarets de la Pau que havíem estat preparant aquests dies... Els hi van agradar molt!!


També vam estar decorant la classe i els passadissos, i a plàstica vam fer un teball per la Pau
Divendres a la tarda vam fer una videotrucada amb totes les classes de l'escola, on ens vam poder saludar tots, i vam tenir un berenar de xocolata, galetes i suc mentre escoltavem cançons de la Pau...
I per acabar d'arrodonir la cloenda, ens va arribar un nou present de la classe Grana: uns clauers i uns cors molts bonics. Moltes gràcies amics!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario