martes, 18 de abril de 2023

Inauguració Setmana Cultural

 Acabem de començar el trimestre, i ja estem a la Setmana Cultural!! 

Aquest curs girarà en torn a l'adaptació del conte DE QUÈ FA GUST LA LLUNA, on un grup d'animals s'ajunten per averiguar si poden tocar la lluna i tastar un trosset... 

Ahir dilluns vam baixar tots al pati per fer la inauguració... En Xavi va començar a explicar el conte, però va descobrir que els animals s'havien amagat per l'escola, i nosaltres els havíem de buscar. Cada parella de classes amigues havia de trobar-ne un. Per això, es van repartir uns sobres amb unes pistes que ens podrien ajudar. Amb la nostra classe amiga (la Groga), vam esbrinar que el nostre animal era L'ERIÇÓ, i vam anar junts a buscar-lo. Un cop trobat, l'hem de pintar i decorar entre tots.

Durant la setmana treballarem l'animal que ens ha tocat, el conte, i la cançó, i divendres esperem poder sentir-lo i saber de què fa gust la lluna...

Demà dimecres tenim activitat sorpresa, i podrem veure i tocar els animals reals del conte, que vindran a l'escola... Què xulo!!

A la carta de les pistes teniem un QR que ens porta a un video amb el so que fans els eriçons. Quina sorpresa els sons que fan!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario