miércoles, 21 de junio de 2023

Festa final de curs, comiats, i vídeo

 

Avui dimecres al matí hem fet la festa de final de curs de les classses del primer i segon pis, amb les famílies que ens han pogut acompanyar...

Primer de tot hem vist el vídeo lip-dub que hem fet tota l'escola (molt xulo!).

A continuació hem fet el comiat dels companys que marxen aquest curs. A nosaltres això ens ha tocat molt de prop, doncs hem acomiadat al JOSUÉ, que el proper curs inicia una nova etapa... Et desitgem que et vagi molt bé, i que siguis molt feliç, Josué!! Et trobarem molt a faltar, saps que aquí és casa teva per quan vulguis venir a veuren's... 

També ens hem acomiadat del nostre antic company de la Marró, l'Enric, que també s'ha fet gran i inicia nous camins... Molta sort Enric!

  
Després dels comiats, ens han entregat a cada classe un diploma. A nosaltres ens han donat el de la classe més cuinera. Han encertat del tot!!

Finalment hem sortit tots al pati per compartir uns aperitius i una estona de conversa i companyia amb les famílies. Ha estat un matí molt bonic i emotiu!I aquí us deixem el vídeo de final de curs que hem fet amb molta il·lusió i estima. Esperem que us agradi!!

         

No hay comentarios:

Publicar un comentario