Aquest
matí hem fet una sortida que ens feia molta il·lusió. Hem anat al
Telepizza de Sagrera a fer una activitat que es diu: "Telepizzero
por un dia". Quan hem arribat, hem conegut a l'Andrea, la
telepizzera que ens ha conduït per tota l'activitat. Primer, ens hem
dividit en dos grups, de quatre i de tres. Mentre el primer grup
entrava a la cuina, el segon feia uns pasatemps per entretenir-se
durant l'espera...
El
primer que ens ha explicat l'Andrea ha estat una petita història
sobre l'origen de la pizza. Sabieu que la pizza és originària de
Nàpols? I que no sempre ha estat rodona, podia ser quadrada o
rectangular... La forma rodona que coneixem tots i que s'ha fet més
internacional ve de la pizza americana... També hem vist el lloc on es
fan les comandes per telèfon i per internet... I a continuació, hem
fet ja de pizzers: hem pogut extendre la massa amb les mans i amb el
corró, posar farina per augmentar la massa, abocar la salsa de
tomàquet, el formatge ratllat, i després, tots els ingredients que
hem volgut. Després hem vist com es posava al forn i com la cinta
transportava la nostra pizza. Hem esperat a l'altre costat fins que
ha sortit la pizza ja feta. Es fa en un moment!! Cada grup ha fet una
pizza diferent, a cada qual més bona!! Ens les hem menjat allà
mateix a les taules que ens han preparat... Delicioses!!
Ens
ho hem passat genial. Aquest ha estat un taller de cuina ben
diferent, i molt autèntic. Som un experts pizzers!!
El
primer torn i la primera pizza
El
segon grup
No hay comentarios:
Publicar un comentario