lunes, 9 de abril de 2018

Anem al Museu de la Xocolata


Avui per fi hem pogut anar al museu de la Xocolata, juntament amb les classes Vermella i Turquesa... Hem fet l'activitat "Artistes de la xocolata", que ens ha encantat. Primer ens hem rentat bé les mans d'un en un, i ens hem posat per feina. L'activitat està dividida en dos parts: primer hem fet una figura de xocolata, omplint un motlle amb la xocolata desfeta que queia de la font. Un cop feta, l'han posat a la nevera perquè es refredès i es posés sòlida... aquesta figura ens la hem pogut portar a casa... La segona activitat ha consistit en dibuixar amb xocolata en un paper amb una petita mànega pastissera... ha estat molt divertit, i hem acabat mentjant-nos la xocolata, que estava boníssima!!
A continuació hem fet un tomb pel museu, mirant les figures que hi ha... Són xulíssimes totes, i encara sort que estan protegides, perquè a tothom li ha de ser molt difícil resistir la tentació de fer un tastet...
Hem sortit del museu i hem anat a dinar al parc de la Ciutadella. Després hem estat una bona estona jugant als gronxadors... Ens ha fet un dia súper bo, i ens ho hem passat genial!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario