lunes, 28 de enero de 2019

Comença la Setmana de la Pau!!!

Com cada curs, celebrem la Setmana de la Pau a finals de gener, per commemorar que el dia 30 de gener és el dia escolar de la Pau. Aquest divendres passat vam fer la festa d'inauguració, i durant tota la setmana anirem treballant els valors relacionats...
La festa de divendres va ser molt divertida. Vam conéixer a dos cuiners molt especials, l'Arnau i la Flora, els cuiners de la Pau!! Tota la sala estava plena de globus flotants amb una paraula escrita..., però nosaltres no sabíem què era. 
L'Arnau i la Flora van començar a elaborar una recepta amb ingredients que cada classe aportava (dibuixos de la Pau), i amb unes sals màgiques i uns bons remenars de cullerot, van començar a sortir unes pilotes pintades amb els colors de les classes amigues: La nostra classe amiga és la classe Verda!! Què bé que ens ho passarem!
Amb els globus, havíem de buscar el que tinguès les dues cintes de color de les classes amigues, i un cop trobat, sabríem quin valor ens tocava treballar: ens ha tocat EL PERDÓ!!

La festa va acabar amb un berenar comú de totes les classes amigues... Boníssim!!
             

No hay comentarios:

Publicar un comentario