jueves, 20 de junio de 2019

Festa de final de curs i "zumba"!!!!

Avui ha estat un dia realment intens a l'aula Marró. Al matí, han vingut a l'escola dos monitors voluntaris del gimnàs DIR, i ens han fet unes classes de "zumba" molt i molt divertides, on tota l'escola ha ballat i disfrutat de quina manera!! Hem ballat moltíssim amb ells, ens ho hem passat super bé. Quin ritme tenien!! Gràcies per venir a ballar amb nosaltres!!

Ja a la tarda, després de dinar hem celebrat la festa de final de curs, on han acudit nombroses families i amics, hi havia molta gent! Han fet els acomiadaments als nens que aquest curs, per uns motius o d'altres, deixen l'escola per emprendre un nou camí. Han rebut regals i molts aplaudiments, ha estat molt emotiu. Després, hem vist un video que recollia el que s'ha fet a l'escola al llarg de tot el curs, recordant els millors moments de l'any.

Per acabar la festa, l'AMPA ens ha convidat a fer un gran berenar al pati, on tothom ha pogut menjar i beure en quantitat. Ens hem posat les botes!!!

Demà toca acomiadar-se, celebrant la missa de final de curs. Ja tenim aquí l'estiu, ara toca descansar i agafar forces pel curs vinent tornar amb les piles ben carregades.

Encara no ens acomiadem del blog, a la classe marró penjarem algunes entrades més la setmana que ve. Esteu ben atents!!!No hay comentarios:

Publicar un comentario