Aquests dos darrers dies hem estat ben enfeinats fent panellets, que per cert, ens han quedat boníssims...
Ahir a la tarda vam preparar la massa amb patata bullida, ametlla molta, i sucre. Vam pelar i aixafar les patates, i vam anar barrejant tots els ingredients fins que ens va quedar fet el massapà, llest per guardar a la nevera...
Avui al matí hem fet les boletes, i les hem arrebossat amb encenalls de xocolata i ametlla tallada, als altres els hem posat cireres. Al migdia han anat al forn, i a la tarda ja els teníem llestos per tastar... Hem menjat uns quants avui, demà berenarem més amb les castanyes i moniatos que ens porti la Castanyera, i la resta aniran cap a casa perquè els pugueu gaudir tota la família... Ja us hem dit que han quedat boníssims?
Ah, i per cert, per fer el taller de cuina, ens hem rentat molt bé les mans, ens hem posat els davantals, i hem treballat tots amb la mascareta posada!! Cuiners professionals!!
Primer dia
Que bons pastissers...quina pinta els panellets. Bona castanyada!!
ResponderEliminar