Aquesta
setmana de tres dies ha estat molt intensa i ben abocada a la festa de la Castanyada.
Dilluns
i dimarts vam estar enfeinats amb l’elaboració dels panellets (vam anar a comprar
els ingredients divendres de la setmana passada, així ja els teníem preparats)
Dilluns
al matí vam fer la massa amb les patates bullides, el sucre, l’ametlla molta, i la ratlladura de llimona.
Vam pelar les patates i les vam aixafar amb la forquilla. Vam ratllar amb cura una llimona, i vam anar afegint, remenant i amassant tots els ingredients. Ens va quedar una massa ben ferma i bona!! La vam guardar a la nevera ben tapadeta perquè reposés i poder continuar el dia següent...
Vam pelar les patates i les vam aixafar amb la forquilla. Vam ratllar amb cura una llimona, i vam anar afegint, remenant i amassant tots els ingredients. Ens va quedar una massa ben ferma i bona!! La vam guardar a la nevera ben tapadeta perquè reposés i poder continuar el dia següent...
Dimarts
a la tarda vam seguir amb la incorporació del coco ratllat per poder fer els
panellets de coco. Seguidament vam fer les formes amb la massa, i les vam arrebossar amb els pinyons, l’ametlla picada, els encenalls
de xocolata, i el coco, així com la cirera confitada. Ens vam quedar força
macos!! Després d’això ja només quedava
posar-los al forn i menjar-nos uns
quants abans d’embolicar-los... Ja els teniu a casa i esperem que us hagin
agradat, perquè vam quedar molt bons!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario