miércoles, 5 de junio de 2019

Anem al Laberint d'Horta amb el Bus Solidari

Avui hem fet una sortida molt especial i divertida. Especial perquè hem anat amb el Bus Solidari, que és un servei que ofereix  TMB, en el qual conductors voluntaris donen un servei fora de la seva jornada laboral per col·lectius amb necessitats especials. El conductor que ha vingut amb el bus solidari a buscar-nos a la porta de l'escola ha estat l'Antonio, que ha estat molt simpatic i agradable amb tots nosaltres...  Moltes gràcies Antonio, ens ha encantat el viatge!!!

La sortida l'hem fet junt amb les classes Vermella i Turquesa, i vam demanar anar al Laberint d'Horta, en el qual ens hem divertit molt i molt... Primer perquè hem passat per un laberint força complicat on havíem de trobar la plaça central,  per després tornar a perdren's buscant la sortida... Ha estat difícil, però ho hem aconseguit!! I hem rigut molt!! També hem passejat pel parc, que és molt gran i té una zona de boscos i un rierol amb peixos i tortugues (els ànecs s'havien amagat...). Hem caminat i explorat molt, i després de dinar hem estat una estona divertint-nos estirats a la gespa i jugant amb les pilotes... Hem tornat a l'escola amb l'Antonio, que ens ha vingut a buscar al parc... 
Un dia genial!!
Aquí estem el grup sencer, i en la segona amb el nostre conductor, l'Antonio... Moltes gràcies, ha estat un luxe tenir un bus només per a nosaltres!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario